HVAC Kjøpsguide

Solide Tips Om HVAC Som Alle Enkelt Kan Forstå

Posted on

Forstå hvordan HVAC fungerer er nøkkelen til å ha et godt system hjemme. For å opprettholde det ordentlig bør huseieren vite viktig informasjon om det. Hvis du vil ha gode tips om et HVAC -system du planlegger å kjøpe, eller et som allerede er hjemme hos deg, kan du fortsette til neste artikkel.

Hvis du vil spare penger når et nytt HVAC -system er på plass, må du velge produkter som er ENERGY STAR -klassifisert. De er veldig energieffektive, så det nye systemet ditt vil ikke koste deg tonnevis når det kommer til strømregningene hver måned, og du får igjen noen av installasjonskostnadene.

Se etter rabatter der det er mulig. HVAC -systemer kan være ganske kostbare, så du vil oppsøke rabatter og tilbud som kan være der ute. Når du handler, spør om aktuelle tilbud og se etter rabatter knyttet til ENERGY STAR -samsvar. Begge kan spare deg for mye penger.

En av de viktigste tingene du bør vurdere når du kjøper et nytt varme- og kjølesystem er produsentens garanti. Enheter kommer med en rekke garantier. Velg en med lang garanti for maksimal langsiktig besparelse. Vanligvis anbefales det at huseiere bør kjøpe den utvidede garantien hvis en tilbys.

Sørg for å sjekke fordamperspolen tømmes ofte når klimaanlegget er i gang. Hvis dette røret støtter opp, kan du finne vannskader på vegger, tak og gulv. Hvis du ender opp med mugg bare bruk en oppløsning av blekemiddel og vann for å rense røret.

For å kjøle hjemmet ditt billig kan du skru opp temperaturen. Hvis du tar et par dusjer om dagen eller bare drikker kaldt isvann, vil du oppdage at du sparer mye penger på strømregningene dine ved å holde termostaten litt høyere enn vanlig i hjemmet ditt.

Om vinteren kan bruk av lag spare deg massevis av penger på strømregningen. Hvis du kan installere en digital termostat som gjør huset kjøligere når du sover og varmere rett før du står opp, kan du se betydelige besparelser på din neste regning når den kommer.

Hvis du vil slå av klimaanlegget om natten for å spare penger, bør du vurdere å sette en stående vifte ved siden av sengen din. Du kan stille den til å svinge fra tærne til hodet, blåse kald luft over kroppen og la deg sove komfortabelt hele natten.

Ikke la huset bli veldig varmt. Det tar lang tid å kjøle et hjem med mer enn 20 grader. Hvis temperaturen i hjemmet ditt stiger til 100 grader F eller høyere, vil nedkjøling bare senke temperaturen til 80 grader F. Med tanke på fuktighetsnivået kan dette ikke engang være tilstrekkelig for menneskekroppen å komme seg etter overdreven varme mens han sover .

Det er veldig viktig for alle på jakt etter et nytt HVAC -system å forstå hva de skal se etter. Heldigvis ga artikkelen ovenfor deg gode tips om dette emnet. Neste gang du trenger informasjon om ditt HVAC -system, kan du gå tilbake til denne artikkelen for nyttige ideer.

HVAC Doesn’t Have To Be Hard